Sponsorlu bağlantılar

5 Eylül 2013 Perşembe

Samsung Galaxy Gear Fiyatı, Özellikleri, Samsung Galaxy Note 3 Fiyatı


Güney Koreli Samsung'un New York programı, ünlü Times Meydanı 'nda oluşturulan platformda gerçekleşti.

Etkinliğe Amerikalıların yanı sıra turistler de yoğun ilgi gösterdi.

Samsung'un akıllı saati Galaxy Gear, dahili kamera ve hoparlör sistemiyle aynı adı taşıyan Galaxy model telefonlarla uyumlu çalışıyor.

AMOLED ekranı olan akıllı saatin kordonunda 1.9 megapiksel çözünürlüğünde otomatik odaklama özellikli, 10 saniyeye kadar 720p kalitede video çekebilen kamera bulunuyor.


Saatin 4 GB'lık dahili depolama alanı da dikkat çekiyor.

Tanıtımı yapılan diğer ürün Galaxy Note 3 ise 13 megapiksel çözünürlüğündeki kamerası, yenilenen kalem sistemi ve microSD kart desteğiyle ön plana çıkıyor.

Galaxy Note 3, daha önce sızdırılan özelliklerdeki gibi 5.7 inçlik Super AMOLED Full HD ekrana sahip olacak. Galaxy S4'te kullanılan ve güç tüketimini yüzde 25 seviyesine kadar azaltabilen Pholed teknolojisini kullanan Galaxy Note 3'ün ekranı, Corning'in Gorilla Glass 3 camıyla korunacak.

LTE pazarlarda 2.3 GHz hızında çalışan Snapdragon 800 işlemci, 3G tabanlı pazarlarda ise yenilenen ve hızı 1.9 GHz'e çıkartılan Exynos 5 Octa işlemcisini kullanacak olan Galaxy Note 3 ve daha önce sızan bilgilerdeki gibi 3 GB RAM ile gelecek.
Samsung Galaxy Gear ve Note 3'ü tanıttı
16 GB'lık dahili hafıza seçeneğini bırakan Samsung, doğrudan 32 ve 64 GB'lık hafıza seçeneği ve microSD kart desteğiyle gelecek. Böylece rakiplerinin de önünde yer almış olacak.

13 Megapiksel çözünürlüğünde kameranın kullanıldığı cihaz, 4K video kaydı yapabiliyor. Ayrıca 60 FPS hızında Full HD video kaydı da yapabilecek. Özellikle Xperia Z1'de beklenen bu özellikler, Note 3 ile karşımıza çıktı.

168 gram ağırlığında olacak olan Galaxy Note 3, Note 2 modeline göre de 8.3 mm ile daha ince bir yapıya sahip. Yine plastik ağırlıklı materyale yer verilen Galaxy Note 3'ün arka kapağı, daha kaliteli görünüm için deri kaplamayla geliyor. Ayrıca pek çok farklı renge sahip Flip Cover seçenekleri kullanıcılara sunulacak.

Optimize olarak çalışabilecek olan Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear, 25 Eylül'de 140 ülkede satışa sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder